به گزارش میراثآریا، سید مصطفی فاطمی، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت در حاشیه افتتاح این رویداد حوزه گردشگری گفت: نمایشگاه تخصصی هورکا (HRCC) با شعار هورکا با طعم فردا، با رویکرد توسعه گردشگری خوراک، رویدادی به شمار میآید که با ایجاد پلی میان هویت امروز و چشمانداز فردا، مکانی برای عرضه محصولات، چشیدن آینده، لمس نوآوری و ساختن مسیر تازهای در مهماننوازی ایران ایجاد کرده است.
او افزود: از جمله اهداف و مأموریت این نمایشگاه معرفی نوآوریهای صنعت، تسهیل ارتباط بین تولیدکنندگان و خریداران، جذب سرمایهگذار یا نمایندگی خارجی و ارتقای استانداردهای حرفهای به شمار میآید.
فاطمی ادامه داد: رویداد گردشگری خوراک هورکا با رویکرد توسعه محور و با هدف ارتقای سطح علمی، کیفی و اقتصادی صنعت مهماننوازی، تغذیه و خدمات رفاهی کشور برگزار شده است و خوشبختانه این دوره از نمایشگاه، نسبت به دوره گذشته، از جنبههای مختلف شاهد رشد و گسترش چشمگیری بوده است.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی برخی از موارد ارتقا یافته در این رویداد را برشمرد و گفت: همکاریهای علمی و دانشگاهی، افزایش مشارکت و حضور برندهای بزرگ، رشد کمی مشارکتکنندگان، توسعه برنامهریزی در جذب بازدیدکننده تخصصی و نیز حضور روسای اتحادیههای مرتبط بوده است.
فاطمی خاطرنشان کرد: در کنار بخش نمایشگاهی، مجموعهای از کارگاهها و پنلهای تخصصی با حضور مدیران، کارشناسان و مدرسان برجسته داخلی برگزار میشود و نوآوری و آیندهپژوهی در صنعت هورکا، نقش استارتاپها در صنعت هورکا، آینده فناوری در خدمات غذایی و نیز معرفی روندهای نوین جهانی بخشی از محورهای اصلی نشستهای مورد نظر هستند.
انتهای پیام/
نظر شما